Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Reitan Convenience Sverige utser Årets köpman 2022

Reitan Convenience Sverige utser Årets köpman 2022

av Livets Goda

Nu står det klart att Årets köpman Pressbyrån 2022 tilldelas Roya och Zakirul Alam, som tillsammans driver Pressbyrån på Södersjukhuset i Stockholm, och att Årets köpman 7-Eleven 2022 tilldelas Magnus Gullberg, som driver 7-Eleven Birger Jarlsgatan 2 i Stockholm. Priserna delades ut under Reitan Convenience Sveriges årliga Riksmöte som i år hölls i Göteborg. Det är en två dagar lång konferens som samlar franchisetagare, leverantörer och resten av organisationen under ett och samma tak.

Årets köpman är Reitan Convenience årliga utmärkelse som ges till de franchisetagare på 7-Eleven och Pressbyrån som under året bäst utvecklat sin verksamhet på ett målmedvetet och resultatinriktat sätt utifrån de respektive varumärkenas riktlinjer. Priset baseras på flera olika mätpunkter inom bland annat försäljning, kvalitet och ledarskap.

– Att lyfta fram förebilder och fira framgångar är en självklar del av vår företagskultur och Roya, Zakirul och Magnus är tre otroliga entreprenörer som har under 2022 visat upp fantastiska resultat i sina butiker. Jag ser fram emot att fortsätta inspireras över hur de tar sina butiker till nya höjder, säger Anna Wallenberg, vd för Reitan Convenience i Sverige.

Utmärkelsen Årets köpman 2022 Pressbyrån gick till Roya och Zakirul Alam, som tillsammans driver Pressbyrån på Södersjukhuset i Stockholm. Faktum är att det är parets andra vinst, efter att tidigare ha utsetts till Årets köpman 2019.

– Det känns så otroligt att få vinna för andra gången! Jag är så glad över kärleken och allt stöd vi har fått av världens bästa region och regionsteam! Jag vill också tacka alla medarbetare i butiken, de är alla grymma människor, säger en tårögd Roya Alam, som tillsammans med sin man Zakirul Alam utsågs till vinnare av Årets Köpman 2022 Pressbyrån.

Utmärkelsen Årets köpman 2022 7-Eleven gick till Magnus Gullberg, som driver 7-Eleven på Birger Jarlsgatan 2 i centrala Stockholm. Magnus har lång erfarenhet inom Reitan Convenience i Sverige och har drivit såväl Pressbyrån- som 7-Eleven-butiker.

– Äntligen! Det känns fantastiskt att äntligen utses till Årets Köpman! Det här är beviset på att allt hårda arbete har gett resultat och jag ser fram emot att få utveckla min butik ännu mer. Jag vill tacka min fantastiska personal, utan dem hade inget av detta varit möjligt, säger Magnus Gullberg, vinnare av Årets Köpman 2022 7-Eleven.

Juryns motiveringar:
Pressbyrån
Dessa köpmän är förebilder i butiksdrift och är sanna ambassadörer för alla köpmän i kedjan. Med passion, stolthet och genomtänkt kampanjutspel är butiken välfylld till max alla dagar i veckan. Med rätt inställning och fokus driver köpmännen butiken framgångsrikt. Förutom att butiken andas mat och fika så är det även en glädjefylld atmosfär – att ha roligt och lönsamt är en succéfaktor. Som mentorer är de trygga och stöttande kollegor i alla lägen. Med 2022 års fokus på mat och PicaDeli kommer dessa köpmän fortsätta inspirera och överraska både kunder och kollegor även i framtiden!

7-Eleven
Denna erfarna köpman är en förebild i att tänka lönsamt, offensivt och samtidigt inspirera andra köpmän i regionen och kedjan. Redan vid ingången av 2022 sattes skyhöga mål tillsammans med sin personal för att göra det bästa året ever. Med ett stort fokus på att sätta alla detaljer på plats har han lyckats att bli den lokala hjälten på hörnet. Han har ett inkluderande ledarskap som gjort att utvecklingen av mat och fika inte låtit vänta på sig i fantastiska försäljningsökningar och en ny nivå är satt vad gäller renlighet och fyllnadsgrad.

RELATERAD LÄSNING