Rekord i nyheter hos Kafferosteriet Koppar

Livets Goda 19 Mar, 2019
Övrigt Samtidigt som dagarna blir ljusare och allt fler fåglar hörs kvittra, står påsken för dörren. Vad kan då passa bättre än ett riktigt gott kaffe att fira detta med? Koppars påskkaffe är en utvald blandning av arabicabönor från Colombia och Brasilien. Dessutom är det nya ursprungskaffet No7 på plats: Natural processed från Brasilien. Dessutom är det efterfrågade julkaffet tillbaka i en begränsad kvantitet: No7 Uganda Rwenzori. Mer om detta i artikeln här.

Påskkaffe

KLICKA HÄR för N˚8 Ekologiskt Påskkaffe (hela bönor)

P.S. Finns även som bryggkaffe (klicka här), som presskaffe (klicka här) och som kokkaffe (klicka här).

Månadens ursprung: Natural processed från Brasilien

Från den ekologiska farmen Santa Cristinas fläktande, höga höjder i regionen Cerrado Mineiro.

- Ett vackert, mörkbrunt kaffe som till en början doftar inbjudande av choklad och hasselnötter, med mustig kryddighet. Efterhand kommer mörka bär, och med tiden härligt, fullmogen stenfrukt, som persika och nektarin. Smakmässigt är kaffet mjukt och fylligt med mörka bär, fin syra och allt tydligare persiko- och citrustoner – framförallt i eftersmaken, berättar Fredrik Gustafsson, Kafferosteriet Koppar.

Du som prenumererar på No7 Ursprung har redan fått eller får inom kort Brazil Santa Cristina i din brevlåda. Annars kan du köpa här;
KLICKA HÄR för hela bönor

P.S. Brazil Santa Cristina finns även som bryggkaffe (klicka här), som presskaffe (klicka här) och som kokkaffe (klicka här).

FAVORIT I REPRIS

- Supermånga hörde av sig när vårt julkaffe tog slut, så här är det tillbaka men med sitt riktiga ursprung som namn, berättar Fredrik vidare.

2017 rankade Coffee review kaffet från kooperativet Bukonzo som ett av världens 30 bästa och ett av de ledande i Afrika. 

OBS begränsad kvantitet!

KLICKA HÄR för att köpa hela bönor
P.S. Finns även som bryggkaffe (klicka här), som presskaffe (klicka här) och som kokkaffe (klicka här).


Artikelarkivet