Hem Nyheter Rensa upp bland gamla synder och skapa utrymme för mer njutning i vardagen

Rensa upp bland gamla synder och skapa utrymme för mer njutning i vardagen

av Livets Goda

Många människor har gamla lån och krediter som de betalar onödigt höga räntor för, och de skulle därför dra nytta av att se över sin lånesituation. Det finns möjligheter att få ett mer fördelaktigt lån som sänker räntekostnaden och där du får pengar över till något roligare. Moank kan i många fall erbjuda en mycket mer förmånlig ränta än vad andra långivare kan. Det finns hopp för din privatekonomi och det är värt att undersöka möjligheten att samla lånen hos exempelvis en långivare istället för flera. Det går att omförhandla allt från privatlån så som dyra blancolån, SMS-lån och andra typer av krediter till bostadslån med hög ränta.

Moank-lånet

Moank-lånet är ett utmärkt sätt att skapa bättre förutsättningar för sin privatekonomi genom lägre räntekostnader. Det går ut på att arbetsgivaren ansluter sig till Moank och att inbetalningen på lånet därefter sköts direkt mellan arbetsgivaren och långivaren. Detta fungerar som ett löneavdrag från arbetsgivaren till dig. På så sätt slipper man som kund sköta betalningen och lånet betalas direkt innan lönen kommer till sitt konto. Arbetsgivaren får inga detaljer om lånet utan får bara veta att man har ett lån, samt den summa som ska dras direkt från lönen som ett löneavdrag. Många arbetsgivare är redan anslutna till tjänsten, och nya arbetsgivare kan enkelt ansluta sig.

Varför samla lånen?

Hos långivare som Moank sker en individuell lånebedömning istället för en generell som sker hos många andra långivare. På så sätt kan bättre villkor ges till dig som låntagare i form av lägre ränta. Räntekostnader kan äta upp stora delar av inkomsten per månad, pengar som givetvis skulle kunna läggas på betydligt roligare saker. Många tror att det bara är bolån det går att sänka räntekostnaden på, men det går att samla alla typer av lån och skapa bättre villkor. Med Moank är det enkelt att byta till en mer bekymmersfri lösning som i de flesta fall ger lägre ränta och där återbetalningen dras direkt från arbetsgivaren.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING