Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Restaurang- och konferenskedjan Eatery storsatsar i Värtahamnen

Restaurang- och konferenskedjan Eatery storsatsar i Värtahamnen

av Livets Goda

Utvecklingen i Värtahamnen tar ytterligare ett steg när välkända restaurang- och konferenskedjan Eatery slår upp sina dörrar mitt i stadsdelen. Eatery är ännu ett exempel på att Värtahamnen redan nu attraherar företag och människor som vill vara med när Stockholms mest spännande stadsdel växer fram.

atery väljer Värtahamnen som plats för sin nya storsatsning. Foto: Eatery

Frukost innan arbetsdagens början, lunch, konferens, catering eller after work. Tillsammans med fastighetsägaren Kungsleden har Eatery skapat en inbjudande och utvecklande miljö för besökare och de som bor och arbetar i eller i närheten av Värtahamnen.

– Det är människorna och företagen i Värtahamnen som bidrar till stadsdelens puls och bygger dess identitetEaterys innehåll passar som hand i handske i en stadsdel som ska leva från tidig morgon till sen kväll, säger Kristina Alvendal, Stadsutvecklarna i Värtahamnen.

– Vi vill erbjuda områdets mest inbjudande och flexibla plats för riktigt god mat och givande möten. För alla tillfällen, från morgon till kväll. Vi jobbar med vår slogan ”Your neighbourhood hero”. Med detta menar vi att vi finns för dem som arbetar och bor i närområdet för att leverera det utbud och de tjänster som efterfrågas när det gäller mat och möten, säger Anna Bengtsson, Affärsområdeschef för Eatery.

Nyöppnade Eatery kommer att ligga i korsningen Hangövägen/Andra Bassängvägen. Lokalerna har utvecklats i samarbete med fastighetsägaren Kungsleden, som är en del av Stadsutvecklarna i Värtahamnen.

– Vi är glada att Eatery väljer att öppna en till restaurang i våra fastigheter. Det här stärker serviceutbudet i Värtahamnen och våra hyresgäster erbjuds god mat och bra service, säger Sven Stork, regionchef Stockholm på Kungsleden.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING