Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Restaurangakademien: Nyheter för dig som är i branschen

Restaurangakademien: Nyheter för dig som är i branschen

av Livets Goda

Bästa branschkollega,

Med anledning av det nya Coronavirusets (COVID-19) påverkan på oss och det svenska samhället vill jag härmed ge lite information om hur vi på Restaurangakademien arbetar med att minimera smittspridning.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. I och med att riktlinjerna ständigt uppdateras så ändrar vi också våra arbetssätt kontinuerligt. På vår hemsida uppdaterar vi informationen löpande.

För närvarande är vi tvungna att skjuta fram utbildningar som startar nu eller inom den närmaste perioden, till exempel Grunderna inom vin och Ledarskap och social hållbarhet. Nedan ser ni vilka nya datum som gäller för ledarskapskursen och nytt startdatum för Grunderna inom vin kommer inom kort.

Här presenteras också ett urval av kurser som vi hoppas på att kunna genomföra från och med 15 april. Vi erbjuder även utbildning på webben som Service grundkurs och Ansvarsfull Alkoholservering med flera. Ni skall alltid känna att vi finns till för er oavsett om det är en webbkurs, skräddarsydd kurs på plats hos er eller hos oss.

Vi tänker på er alla som kämpar därute och hoppas på ett snart slut på denna onormala situation, så att restaurangbranschen snarast kan återgå till fullsatta restauranger och barer.

Varma hälsningar
Hanna Halpern, vd Restaurangakademien

P.S. Den 23 april planerar vi att ha Öppet hus om omständigheterna tillåter. Save the date! D.S.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING