1

RestaurangAkademien tipsar –

Nedan följer vårens föreläsningar, endagskurser och kvällskurser för branschen. Välj bland teman inom kök, matsal och konditori. De flesta med hållbarhet som gemensam nämnare.

Minska svinnet med K-märktmodellen – Kökskurs med Hanna Normark och Jens Dolk

Datum: onsdag 11 mars
Tid: kl. 08:45-15:45
Pris: 2 850 kr exkl. moms

LÄS MER OCH BOKA HÄR >>

Snabbkurs i effektiv serveringsteknik – Halvdag med Ulrika Karlsson

Datum: torsdag 12 mars
Tid: kl. 09:30-12:30
Pris: 925 kr exkl. moms

LÄS MER OCH BOKA HÄR >>

Effektiv service för lönsam verksamhet  – Halvdag med Ulrika Karlsson

Datum: torsdag 12 mars
Tid: kl. 13:00-15:30
Pris: 925 kr exkl. moms

LÄS MER OCH BOKA HÄR >>

Öka snittnotan – kreativ säljteknik – Halvdag med Ulrika Karlsson

Datum: måndag 23 mars
Tid: kl. 09:00-12:00
Pris: 925 kr exkl. moms

LÄS MER OCH BOKA HÄR >>

Hållbar råvara – Inspirationsföreläsning med Stefan Eriksson

Datum: måndag 16 mars
Tid: kl. 10:00-12:00
Pris: 495 kr exkl. moms

LÄS MER OCH BOKA HÄR >>

Riesling i Mosel och Rheingau – Master Class med Romana Eschensperger, MW

Datum: tisdag 31 mars
Tid: kl. 09:00-16:00
Pris: 1 990 kr exkl. moms

LÄS MER OCH BOKA HÄR >>

Mathias Dahlgrens restaurangfilosofi – Inspirationsföreläsning

Datum: onsdag 1 april
Tid: kl. 09:00-12:00
Pris: 495 kr exkl. moms

LÄS MER OCH BOKA HÄR >>

Vegansk inspiration – Kökskurs med Sara Ask

Datum: onsdag 15 april
Tid: kl. 09:00-16:00
Pris: 2 850 kr exkl. moms

LÄS MER OCH BOKA HÄR >>

Inläggningar – Kökskurs med Stefan Ekengren

Datum: tisdag 21 april
Tid: kl. 09:00-16:00
Pris: 2 850 kr exkl. moms

LÄS MER OCH BOKA HÄR >>

Chokladtekniker – Konditorikurs med Sebastian Pettersson

Datum: torsdag 7 maj
Tid: kl. 09:00-16:00
Pris: 2 850 kr exkl. moms

LÄS MER OCH BOKA HÄR >>

Veganska desserter och bakverk – Konditorikurs med Cecilia Andersson

Datum: tisdag 12 maj
Tid: kl. 09:00-16:00
Pris: 2 850 kr exkl. moms

LÄS MER OCH BOKA HÄR >>