Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Restaurant Fei välkomnar tillbaka stjärnkocken Erik Videgård

Restaurant Fei välkomnar tillbaka stjärnkocken Erik Videgård

av Livets Goda

Fei: Efter en succéartad brunch tidigare i höstas, där platserna blev fullbokade direkt, välkomnar Restaurant Fei tillbaka Sveriges Mr. Sichuan – Erik Videgård för ytterligare ett gästspel på restaurangen. Lördag den 27 maj kommer gästerna att kunna njuta av en genuin kinesisk upplevelse med Baijiu cocktails och Göteborgs Skyline som backdrop.

fei

 

Restaurant Fei har specialiserat sig på tre av de åtta kinesiska köken: det kantonesiska köket där råvarornas naturliga smaker framhävs, det kryddstarka och bedövande Sichuan-köket och de fräscha och krispiga rätterna från Zhejiang.

Erik som är en av Sveriges mest kunniga experter inom det kinesiska köket kommer bjuda gästerna på autentiska smaker och en oförglömlig upplevelse. På menyn finns Eriks två signaturrätter, Glädjebringande kycklingbollar och Ugnsbakad Baozi med böngroddar och fläskfärs, tillsammans med ett antal andra smakfulla rätter som kockarna på Restaurant Fei tagit fram.

  • Äntligen tillbaka i Göteborg och på Restaurant Fei igen! Nu ska vi göra en fantastisk brunch där smakerna ska sväva lika högt som utsikten! Säger Erik Videgård.

Restaurangen har tagit Göteborgs dryckesscen med storm med sitt nytänkande och användning av unika kryddor och spännande smaker. Under vår brunch kan gästerna njuta av några speciellt framtagna cocktails, såsom Mimosa Wallbanger och Frank’s Breakfast. Dessa drinkar är skapade för att komplettera och förstärka smakupplevelsen under brunchen på Restaurant Fei.

  • Jag ser fram emot att erbjuda något extra speciellt under brunchen, det blir en twist på klassiker med baijiu som huvudingrediens – såklart! Säger Henrik Zaring, Bar Manager på Restaurant Fei.

Erik Videgårds gästspel på Restaurant Fei äger rum lördag 27 maj mellan 12:00-17:00.

BOKA HÄR

RELATERAD LÄSNING