Hem NyheterNyhet WB Rom & Mat med Daniel & Malin di Zazzo

Rom & Mat med Daniel & Malin di Zazzo

av Livets Goda

Rom & mat är en bok som handlar om den ädla drycken rom, mat och möten med härliga människor. I den här boken hittar man recept på romdrinkar, rom i mat och rom kombinerad med mat eller desserter.

Rom & Mat

Passionen för mat och lagrad rom har resulterat i många kvällar hemma i köket där paret har testat sig fram till lyckade kombinationer där rommen lyfter maten eller vise versa. Utöver sina egna recept så har ett tjugotal av de krögare och bartendrar som de arbetat med under åren (som också blivit nära och kära vänner) bidragit med recept och foton till boken.

Den här boken är till för inspiration. Rom passar fantastiskt bra till mat. Dyk in i boken, förhoppningsvis hittar läsaren sin favorit eller så får man ideér till egna kombinationer.

Om författarna:
Daniel di Zazzo startade importföretaget Herida Brands för 15 år sedan. Några år senare blev det ett familjeföretag som idag drivs av Daniel och Malin. Produktportföljen med lagrad rom har under åren växt och idag importerar de rom från många olika delar av världen. De har samlat på sig mycket kunskap om rom och har hållit i hundratals romprovningar på restauranger över hela Sverige. Dessa provningar har utvecklats till Rum & Food-provningar dvs man provar till exempel 5 olika rom som gifter sig med 5 olika maträtter. Något som har varit otroligt uppskattat av gästerna. Herida Brands ställer ut på de flesta dryckesmässorna så om man vill utforska deras sortiment så kan man besöka deras monter.

RELATERAD LÄSNING