Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Rom vilt, chark och BBQ

Rom vilt, chark och BBQ

av Livets Goda

I den här boken fokuserar författarna Malin & Daniel Di Zazzo på Vilt, Chark & BBQ som passar till den ädla drycken rom.

Boken är fylld med författarnas egna recept men man har även bjudit in intressanta gäster, några krögare, ett gäng privatpersoner med brinnande intresse för mat och dryck samt matproducenter som jobbar med otroligt fina råvaror.

”Det har varit väldigt intressant att skriva den här boken och vi har lärt oss massor. Vi har fått vara med och grillat vildsvin, jagat, lärt oss hur man röker kött enligt gamla traditioner, stoppat korv, lärt oss vad som händer med smaken när man lufttorkar salami och mycket, mycket mer.”

Dyk in i boken och låt dig inspireras. Kanske får du ideér till egna fantastiska smak-kombinationer.

Gästspel i boken:

– Familjen Hansens Charkuteri – Umeå
– Restaurang Ågården – Arboga
– Julins Backyard BBQ – Karlstad
– NOM – Västerås
– Vindelns Rökeri – Vindeln
– The Chef – Örnsköldsvik

Sommaren 2023 skrev Malin & Daniel Di Zazzo boken Rom & Mat – En bok om rom, mat & sköna möten, den har nyligen utsetts till vinnare i Sverige av juryn i Gourmand Awards i 2 kategorier dels ”Rum” och ”Food & drink”, den internationella finalen går av stapeln den 8 november i Shanghai, där man tävlar om titeln ”Bäst i världen”, i kategorin ”food & drink” har dom redan fått titeln ”Bäst i världen” och kommer att få pris i Shanghai. Även denna bok är utgiven på Grenadine bokförlag.

RELATERAD LÄSNING