Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Sabina Ddumba inviger The Terrace

Sabina Ddumba inviger The Terrace

av Livets Goda

Sabina Ddumba: Den gröna oasen på taket av Clarion Hotel® Malmö Live, The Terrace, öppnar den 2 juni för sommarsäsongen 2023. En storslagen invigning planeras på tre våningar med DJ, salsa och livemusik. Detta blir även startskottet för årets samarbete mellan Lillasyster MASTIO och The Terrace.

Sabina Ddumba

Sabina Ddumba står på scenen och med sina hits ‘Effortless’ och ‘Not too young’ sätter hon stämningen för kvällen. Det blir första gången som Clarion Hotel® Malmö Live anordnar en fest som sträcker sig från Eatery Social, på markplan, till The Terrace, på våning 3.

– För att göra invigningen extra spektakulärt har vi därför bjudit in Sabina Ddumba att uppträda under kvällen, säger Jens Lyckman, VD på Clarion Hotel Malmö Live.

Under sommaren serveras det pizzor av Lillasyster MASTIO, filial till restaurang MASTIO, på The Terrace. Samarbetet är en pop-up för säsongen där Sandra Mastio med hennes team skapar menyn.

– Jag är otroligt stolt över samarbetet med Sandra Mastio och oss, och tyckte därför att det var självklart att det skulle bli en invigning att utöver det vanliga, fortsätter Jens. Vi ser fram emot en solig sommar med mycket pizza och härligt häng på The Terrace.

Eventet den 2 juni är kostnadsfritt och öppet för alla.

RELATERAD LÄSNING