Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Sackeus ny nordisk representant för Four O´Clock

Sackeus ny nordisk representant för Four O´Clock

av Livets Goda

Sackeus AB tar över försäljning och distribution av välkända te-varumärket Four O´Clock i Norden.

Four O´Clock är ett välkänt varumärke i te-världen som har sitt säte i kanadensiska Montreal och grundades 2003. De är riktiga föregångare inom fair trade, och samtliga te-sorter är Fairtrade, ekologiska och GMO-fritt producerade. Four O´Clocks sortiment består av drygt 20 olika smaker: svart, grönt, vitt, rooibos och örtteer och flera lekfulla och innovativa varianter.

Nu tar göteborgsföretaget Sackeus AB över försäljning och distribution i Norden för Four O´Clocks teer. Sackeus AB bildades 1976 och är även de pionjärer inom fair trade och ekologiskt certifierade livsmedel, främst te, kaffe- och chokladprodukter.

– Vi är väldigt stolta över att kunna representera Four O´Clocks teer i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Deras produkter håller högsta kvalitet och är skapade i samma starka fair trade-tradition som vårt företag är grundat i. Inom kort kommer vi även att presentera en ny förpackningsdesign för Four O´Clock som fångar essensen av vad det varumärket står för, säger Jens Baagøe, VD för Sackeus AB.

I Sackeus sortiment finns bland annat varumärkena Eguale, Café Organico, Canaan Olive Oil, Oxfam med flera. Kunderna återfinns främst inom DVH och Foodservice/HoReCa-sektorn.

Inom Foodservice/Horeca samarbetar företaget med Svenska Krögare, och på DVH-sidan är det Ekologiska Säljbolaget som ser till att service och leveranser fungerar på högsta nivå.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING