Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Sålde slut på under 1 minut – nu är succén tillbaka

Sålde slut på under 1 minut – nu är succén tillbaka

av Livets Goda

Förra året sålde Minttu Cinnamon Bun slut på under 1 minut. Nu kommer succén tillbaka, denna gång med lägre alkoholhalt men med samma smak. Nygamla Minttu Twist Cinnamon Bun är en kombination av gräddad kanelbulle och mint i flytande form. Minttu Twist Cinnamon Bun återlanseras lagom till Kanelbullens dag och kommer till Systembolagets beställningssortiment i begränsad upplaga den 29 september.

Som en hyllning till den älskade kanelbullen anammar nu Minttu den svenska traditionen genom att återlansera Minttu Cinnamon Bun – en shot med smak av kanelbulle och mint. I år lanseras den som Minttu Twist Cinnamon Bun och kommer till skillnad från förra upplagan med en lägre alkoholhalt på 16%.

Den 29 september kommer 500 flaskor av den exklusiva utgåvan att lanseras i Systembolagets beställningssortiment.

-Vi är stolta över att fortsätta erbjuda nya, spännande smaker som baseras på den klassiska Minttu Peppermint. I år känns det dessutom extra roligt att succén Minttu Cinnamon Bun lanseras med lägre alkoholhalt, något vi märkt att allt fler efterfrågar!, säger Lisa Seifert, varumärkesansvarig för Minttu.

Minttu Twist Cinnamon Bun är tillverkad i Åbos CO2-neutrala fabrik och har en alkoholhalt på 16 procent. Smaksättningen passar som tillbehör till det svenska fikat eller som ingrediens i en glassig shake. Hoppa på freakshaketåget med Minttus egna recept!

Minttu Fika-Freakshake

  • 50 ml Minttu Twist Cinnamon Bun
  • 50 ml kallt kaffe
  • 200 ml havre- eller mandelmilk
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 msk kakaopulver

Blanda ingredienserna i en mixer. Häll upp drinken i ett glas, gärna ett milkshakeglas eller en stor glasmugg. Tillsätt vispad grädde, pudra över kanel och garnera med chokladströssel, chokladgodis och non-stops.

Minttu Twist Cinnamon Bun

Artikelnummer: 53712
Alkoholhalt: 16%
Pris: 149 kr för 50 cl

RELATERAD LÄSNING