Saltå Kvarn lanserar nya ekologiska mellanmålsprodukter

Livets Goda 16 Sep, 2019
Mat och Restaurang Saltå Kvarn vill förenkla för konsumenter att få i sig mer frukt och grönsaker. Därför lanseras flera nya hälsosamma och ekologiska mellanmål – Rostade Kokoschips och två nya snacks i Softafamiljen – Softa Tranbär och Softa Rabarber. Alla nyheterna är fiberrika som ger bra mättnadskänsla och är helt utan tillsatser.

Rostade Kokoschips har fått extra smak av kakao och är rostade till lagom krispighet. Förutom kakao är två av varianterna smaksatta med banan och kaffe. De innehåller få kolhydrater, mycket fibrer, och naturligt mättat fett – en optimal näringssammansättning för en hälsosam livsstil. Rostade Kokoschips kommer i lagom stor förpackning, att ta med i träningsväskan, eller som ett gott snack ”on the go”.

Softa Rabarber och Softa Tranbär är ekologiska hela tranbär och syrliga rabarber som torkats på låg temperatur till perfekt konsistens. Mjuka och saftiga helt utan tillsatser! I sortimentet finns sedan tidigare Softa Jordgubbar och Softa Körsbär. Fiberrika mellanmål eller ett nyttigare alternativ till godis för hela familjen!

– Svenskar får i sig alldeles för lite fibrer. Vi vill med våra nya snacksprodukter underlätta för konsumenter att få i sig fibrer från frukt och grönsaker på ett enkelt sätt, säger Maria Hauffman, Marknadschef på Saltå Kvarn.

Rostade Kokoschips innehåller 30 g och kostar ca 22 kr.
Softa Tranbär och Softa Rabarber innehåller 40 g och kostar även ca 22 kr.

Nyheterna finns tillgängliga i butik!


Boulebar tar in digital marknadschef

Mat och Restaurang Boulebar, restaurangen och inomhusparken där kärleken till boule och fransk…
14 Oct, 2019

Alkoholfri öl vinner första pris på Stockholm Beer and Whisky Festival

Whisky och Bourbon Det alkoholfria ölbryggeriet Big Drop Brewing Co belönas med en…
14 Oct, 2019

Årets Tomteglass är äntligen här – säg hej till marsipangris

Övrigt Nu nalkas Sveriges glassigaste jultradition - Tomteglass 2019 är här…
14 Oct, 2019

Nytt släpp av A Lisa från bodega Noemía

Vin Den 18 oktober släpps 4200 flaskor och 1200 magnumflaskor av…
14 Oct, 2019

Belgisk julöl från Abbaye D'aulne i Belgien - på Systembolaget 1 november

Whisky och Bourbon Första den november finns Julölen D'aulne Christmas Triple Ale 9…
11 Oct, 2019

Årets skörd av färsk Kalix löjrom

Mat och Restaurang Nu har det första partiet av färsk Kalix löjrom anlänt
11 Oct, 2019

Pontus Frithiof blir officiell partner till Porsche Carrera Cup Scandinavia 2020

Mat och Restaurang Pontus Frithiof blir officiell partner till Porsche Carrera Cup Scandinavia…
11 Oct, 2019

Frog's Leap Chardonnay - åter i lager

Vin Nu finns Frog's Leap Chardonnay åter i lager.
11 Oct, 2019

Årets pepparkakssmak är här

Mat och Restaurang Det doftar tradition - för sjätte året i rad har…
11 Oct, 2019

Bakom kulisserna hos Tamahagane

Övrigt En modern kökskniv och ett traditionellt samurajsvärd. Tro det eller…
10 Oct, 2019

LD Fält gör comeback lagom till jaktsäsongen

Övrigt LD:s populära specialutgåva i camouflagemönstrad dosa - LD Fält -…
10 Oct, 2019

Marabou Pepparkaka

Övrigt Lagom till att uppladdningen inför jul tar vid lanserar Marabou…
9 Oct, 2019

Gästspel: Kenya AA+ rostas just nu hos kafferosteriet Koppar

Övrigt "En gång i månaden rostar vi exceptionella kaffen som vi…
9 Oct, 2019

Nu lanseras Jula-must

Övrigt Lagom till årets julhandel lanseras den nya Jula-musten. – Vi…
9 Oct, 2019

Matsvinnet ökar i Sverige: Livsmedelsbranschen vill lösa problemet

Mat och Restaurang Svenska folket vill minska sitt matsvinn för klimatets skull, enligt…
9 Oct, 2019

Kampanjen ”Get That Pizza” tar reda på hur långt man är beredd att gå för en Grandiosa pizza

Mat och Restaurang För att ta reda på exakt hur långt människors begär…
8 Oct, 2019

Proteinberikade våfflor - gott och nyttigt

Mat och Restaurang Charlotte Beijer har här skapat ett såväl nyttigt som gott…
8 Oct, 2019

Matsmart tar in 182 miljoner för internationell expansion

Mat och Restaurang Matsmart tar in 182 miljoner kronor i en investeringsrunda. Ny…
8 Oct, 2019

Grytsäsong

Mat och Restaurang Alla årstider har sin charm – inte minst när det…
8 Oct, 2019

Nyhet på norska Vinmonopolet - Rémy Martin VSOP i svartfrostad flaska

Whisky och Bourbon Det är inte bara svenska marknaden som får ta del…
8 Oct, 2019
Artikelarkivet