Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Santa Maria lanserar tortillachips med ikonisk smak – i begränsad upplaga

Santa Maria lanserar tortillachips med ikonisk smak – i begränsad upplaga

av Livets Goda

Tex Mex-giganten Santa Maria håller kategorin ständigt intressant med limited editions och tacoälskare har vant sig vid spännande smaker på tillfälliga besök. I januari kommer en ikonisk limited edition; tortillachips med smak av alla Tex Mex-rörors moder Pico de Gallo.

Smak och variation är de två huvudsakliga drivkrafterna för svenska konsumenter när det kommer till Tex Mex – det nya tortillachipset levererar på båda. I tester har produktnamnet i sig gett skyhöga förväntningar, vilket följts upp med toppbetyg i provsmakningar!

Just smakerna på tillfälliga besök har varit ett vinnande koncept för Santa Maria. Det märks tydligt att konsumenter uppskattar njutningen i det lilla, som ger guldkant både till vardags och helg, och som är lätt att kosta på sig oavsett oroliga tider.

Nyheten börjar rulla ut i butiker från slutet av januari – och den kommer vara svår att missa. På samma sätt som Santa Maria skapar intresse för kategorin med spännande smaker har det blivit tradition med legendariska exponeringar i samarbete med butikerna. Räkna med att även Pico De Gallo kommer ta för sig och lämna ett avtryck hos besökarna i butik.

Santa Marias nya tortillachips är veganska och glutenfria. De säljs i limited edition och börjar rulla ut i butik från vecka 3, 2023.

PRODUKTFAKTA

Santa Maria Tortilla Chips Pico De Gallo
Vikt: 185 g

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING