Hem Vinvärlden Sauvignon blanc – lika ocool som att sitta på en konsert. Eller?

Sauvignon blanc – lika ocool som att sitta på en konsert. Eller?

av Niklas Jörgensen

Ibland händer det att jag är cool. Det vill säga en ny trend flyktar förbi och landar mitt i mina preferenser sedan år tillbaka. Med dagens allt mer ängsliga jakt efter att vara först på pucken och när hipstertåget gör allt kortare stopp på perrongen så betyder det ändå att jag faktiskt är coolare än någonsin – om än i korta intervall. Jag vet inte om jag ska bli glad eller det motsatta, förmodligen lägger jag ingen större vikt vid det även om jag naturligtvis känner hoppet spira när allt fler exempelvis upptäcker starkvinet, mitt dryckeselixir nummer ett.

Detta är en låst Premiumartikel.

Logga in som Premiummedlem för att fortsätta läsa eller teckna Premium här

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING