Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Schysst käk är tillbaka med remixad Mange Schmidt i ny reklamfilm helt filmad på iPhone

Schysst käk är tillbaka med remixad Mange Schmidt i ny reklamfilm helt filmad på iPhone

av Livets Goda

Schysst käk är ett av dagligvarubranschens snabbast växande livsmedelsföretag och störst i Sverige på Hemmakebab. Nu släpps den nya reklamfilmen som ska stärka varumärkets position som helgrätt i kampen mot tacon och fortsätta tillväxtresan.

Plattformen Gör din grej! som både hyllar allas rätt att göra sin grej och lyfter fram flexibiliteten i måltidslösningen Hemmakebab lanserades förra året, även då tillsammans med Mange Schmidt som låtskrivare.

I år har Schysst käk tagit hjälp av välkände producenten Magnus Frykberg för att ta fram en remix som höjer tempot och matchar det nya folkligare manéret.

– Vi ville verkligen lyfta fram allt som vi får skickat till oss i sociala medier. Det lagas rekordmycket Hemmakebab runt om i Sverige och i allt vi får skickat till oss är det alltid riktigt schysst helgfeeling, säger Amir Kheirmand, grundare av Schysst käk och vinnare av Sveriges Mästerkock

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING