Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Schysst käk lanserar Schyffeln™

Schysst käk lanserar Schyffeln™

av Livets Goda

Sedan Schysst käk lanserade sina kebabsåser i klämflaska 2021 har kebabsåserna tagit Sverige med storm och är nu Sveriges mest sålda såser. Nu får sortimentet en ny världsunik innovativ kork. Såsgaffeln Schyffeln™ lanseras i butik måndag vecka 13.

–Vi ville ta fram en riktigt schysst gaffel som gav extra allt i varje tugga. Det tog nästan ett år. Men nu är den här! Att äta med kniv och gaffel känns nu lika konstigt som sås i burk eller tacos på en fredag. Kebab, sås och Schyffeln™ är framtiden!, säger Amir Kheirmand, vd och grundare av Schysst käk

Schyffeln™ är utvecklad för att ge en perfekt kombination av kebab och sås i varje tugga. Schysst käk har i nära samabete med Bakek Überwachungsverein genomfört rigorösa tester för att hitta det optimala förhållandet mellan kebab och sås för den Svenska smakpaletten.

Resultatet på 27,4% sås/tugga ställde precisa utmaningar på såskanalen. Flödet behövde hålla 1,7cl/sek för att ett normalt klämflasketryck inom normalavvikelsen skulle ge den optimala såsration tugga efter tugga. Efter ett år av tester tas nu innovationen till marknaden med start i den svenska dagligvaruhandeln där hela Schysst käks såssortiment nu får den nya innovativa korken.

Schyffeln™ är Babek A1-klassificerad och tillverkad i miljövänlig livsmedelsklassad plast. Schysst käk rekommenderar en Schyffeln™ per måltidsdeltagare

RELATERAD LÄSNING