Hem NyheterNyhet WB Senaste nytt från Systembolaget: Lokalt & Småskaligt påverkas inte

Senaste nytt från Systembolaget: Lokalt & Småskaligt påverkas inte

av Christoffer Enquist

Sortimentet Lokalt & Småskaligt kommer även fortsättningsvis gå att beställa på webben och i butik. Tidigare aviserad begränsning gäller inte.

Beer

Lokalt & Småskaligt påverkas inte

Systembolaget gläds åt att även fortsatt kunna erbjuda Lokalt & Småskaligt fullt ut, men deras leveranskapacitet kan komma att påverkas framåt.

Systembolaget införde i lördags en tillfällig möjlighet för samtliga Systembolaget-butiker att ta hem drycker ur Lokalt & Småskaligt till butikens hylla. Den möjligheten finns tills vidare kvar om butiker har en lokal efterfrågan på en dryck.

Möjligheten att beställa från Tillfälligt sortiment påverkas

Från och med lördag 21 mars går inte Systembolagets tillfälliga sortiment att beställa på webben eller direkt i butikerna.
Dryckerna går att handla som vanligt i butiker som har dessa sortiment.

Systembolaget har samtidigt öppnat möjligheten för samtliga Systembolaget-butiker att ta hem drycker ur det tillfälliga sortimentet till butikens hylla. Finns en lokal efterfrågan av en dryck har butiken den möjligheten. Det här gör att drycker i Tillfälligt sortiment kan finnas på hyllan i fler butiker än vanligt. Men butikerna kan alltså inte göra beställningar åt enskilda kunder.

Mer information från Systembolaget >>>

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING