Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang SENASTE TILLSKOTTET I SLOW CRAFTED-KOLLEKTIONEN

SENASTE TILLSKOTTET I SLOW CRAFTED-KOLLEKTIONEN

av Livets Goda

Nu släpper gourmetvarumärket LAKRIDS BY BÜLOW det senaste tillskottet till den ekologiska SLOW CRAFTED-serien: MILK & HONEY. SLOW CRAFTED MILK & HONEY finns tillgänglig från och med den fjärde april.

I den nya smaken MILK & HONEY har LAKRIDS BY BÜLOW använt ekologisk honung som ihop med lakritsen skapar en len kärna som sedan täckts av mjölkchoklad och havssalt. En ekologisk SLOW CRAFTED HONEY STICK kommer också att finnas tillgänglig, som kombinerar de intensiva tonerna av rålakrits med den blommiga sötman av honung.

Den nya MILK & HONEY-lanseringen följer LAKRIDS BY BÜLOWs nyligen erhållna certifiering som ett B-Corp-företag. Liksom alla LAKRIDS BY BÜLOW-produkter har SLOW CRAFTED MILK & HONEY skapats med hållbarhet i åtanke.

Lakritsserien SLOW CRAFTED introducerades 2022 och tog gränserna för chokladöverdragen lakrits till en ny nivå. Serien är baserad på noggrant utvalda ekologiska ingredienser som tillagats försiktigt i en öppen sats i fyra timmar, vilat i 24 timmar och därefter knådats för hand för att skapa en karamelliknande textur. Kollektionen kommer i återvinningsbara glasförpackningar och är utformade för återanvändning. Efter att du ätit upp lakritsen är den perfekt att använda till förvaring, burkarna har även funktionella mätningar ingraverade.

RELATERAD LÄSNING