Sensommarnyheter från Piteåbryggeriet This is HOW

av Niklas Jörgensen

Efter flertalet år i dryckesbranschen och där kärleken stavades öl så förverkligade smålänningen Gustaf Ahlin idén om ett eget bryggeri 2017. I ett bussgarage i Piteå. Gustaf Ahlin är självlärd och kunskapen har han erhållit genom oändliga antal timmars teoretiska studier framför skärmen samtidigt som han hobbybryggt för att lära sig tekniken. När så möjligheten att öppna eget blev till verklighet 2017 så stod han där, redo att skala upp sina experimentbrygder och förse piteborna med hantverksöl. Nu har hantverksbryggeriet släppt två sensommarnyheter; en läcker sour infuserad med jordgubbar, svarta vinbär, björnbär och vanilj samt en högklassig dubbel-IPA.

Hej, det här är en del av vår Premiumtjänst.

Logga in med ditt Premiumkonto för att fortsätta eller teckna Premium här