Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Sigdal Bakeri lanserar ekologiskt fröknäcke

Sigdal Bakeri lanserar ekologiskt fröknäcke

av Livets Goda

Nu lanserar Sigdal Bakeri  två sorters ekologiska fröknäcken. Det är fröknäcke Multi-kärnor och Fullkorn & Dinkel som nu kommer att finnas på den svenska marknaden.

Sedan 2012 har Sigdal Bakeri producerat gourmet knäckebröd i den lilla orten Prestfoss i Norge. Recepten är utvecklade i ortens kök och producerat hantverksmässigt. Fröknäckebrödet är baserat på frön, kärnor och fullkorn.

2015 startade Sigdal Bakeri att sälja sin fröknäcken i Sverige. Nu tar man ytterligare ett grepp på den svenska knäckebrödsmarknaden och lanserar två stycken ekologiska varianter.
Dessa är:

Fröknäcke Multikärnor
Detta fröknäcket innehåller: Ekologiska solroskärnor, havregryn, sesamfrön, dinkelkli, pumpakärnor, fullkornsdinkel, fullkornsråg, salt och vatten.

Fröknäcke Fullkorn & Dinkel
Fröknäckebrödet innehåller: Ekologiska linfrön, solroskärnor, sesamfrön, fullkornsdinkel, havregryn, fullkornsråg, dinkelkli, vetekli, salt och vatten.

Rek. pris per förpackning är 30:-

De ekologiska fröknäcken säljs på COOP, Citygross och Hemköp.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING