Hem NyheterNyhet WB Skandinaviens största romsamling erbjuds nu på nyöppnade Cane Rum Society i Hagastaden

Skandinaviens största romsamling erbjuds nu på nyöppnade Cane Rum Society i Hagastaden

av Livets Goda

I lagom tid till den annalkande hösten och mörkret har den privata romsamlaren Niklas Blomquist och barkonsulten/romentusiasten Duane Shepherd gått samman för öppna en restaurang med fokus karibisk mat och karibiska cocktails i framväxande Hagastaden i Stockholm.

Cane Rum Societys unika rombiblioteket har Skandinaviens största av samling av sällsynta, limiterade vintage- och super-premium-roms från några av världens bästa internationella och oberoende samt privata varumärken. Över 1200+ olika typer av rom finns i baren och i biblioteket. Cane Rum Society blir dessutom Nordens första ”brand home” för Zacapa Rum och erbjuder hela Zacapasortimentet och speciella årgångar som kan avnjutas rent eller i cocktails. Rombaserade cocktails är i fokus på menyn i allt från Punch till Daiquiri, Mojito, Pina Colada eller signaturcocktailen Zacapa Manhattan.

“Under de allra gråaste och mörka dagarna på året tar vi med glädje det karibiska köket och cocktails till Stockholm. Vi kommer att vara en destination som alla romälskare kan komma till. Genom speciella middagar och masterclasses tillsammans med romambassadörer och skickliga destillatörer kan våra gäster lära sig mer om deras favoritrom”, förklarar grundare av Cane Rum Society Duane Shepherd.

“Det är spännande att ett sådant omfattande rombibliotek äntligen existerar och att vi har möjlighet att på en plats kan presentera hela sortimentet av Zacapa Rum för romälskare i hela Skandinavien,” säger Charlotte Halsius, Brand Ambassador Diageo Sverige och Norge.

Cane Rum Society
Ninni Kronbergs gata 1
171 64, Hagastaden, Solna

Öppettider:
Måndag – fredag: 11.00 – 01.00
Lördag: 17.00 –  01.00
Söndag: STÄNGT
www.canerumsociety.com

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING