Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Skogaholmslimpan nu också som ruta

Skogaholmslimpan nu också som ruta

av Livets Goda

Skogaholmslimpan: Sedan 1926 har Skogaholm förgyllt många svenskars vardag. Nu introduceras limpan i ytterligare ett format, Skogaholmsruta, för att skapa fler frukost- och mellisminnen för hela familjen. Skogaholmsruta har den goda smaken från Skogaholmslimpan men kommer i ett format om lagom stora portionsbitar.

Skogaholmslimpan

Skogaholmslimpan

– Skogaholmsruta är en nytolkning av vår uppskattade klassiker Skogaholmslimpan. Limpan har bakats i generationer och vi är många som älskar brödet. Med Skogaholmsruta ger vi svenska folket en möjlighet att skapa fler frukost- eller mellisminnen, där vi är säkra på att både den som tycker om Skogaholmslimpan och nya konsumenter kommer gilla Skogaholmsruta, säger Tove Lundgren, Brand and Portfolio Manager på Fazer Bageri.

Skogaholmsruta är ett mjukt ljust bröd bakat på vete och siktat rågmjöl som bas. Skogaholmsruta bakas i Fazers bageri i Lidköping. I varje förpackning finns sex stycken portionsbitar, totalt 420 gram. Skogaholmsruta finns till försäljning på de flesta matvarubutiker från och med vecka 36.

Skogaholms Bageri grundades som ett litet familjebageri i hjärtat av Eskilstuna 1926. Sedan dess har bröden blivit fler och bakas idag med samma kärlek till bröden och stoltheten över hantverket. Idag är Skogaholm ett av Sveriges mest välkända varumärken. Sedan 2008 har Skogaholm varit en del av Fazer-familjen

RELATERAD LÄSNING