Slaktarens pinot noir i ny årgång

Niklas Jörgensen 8 Jan, 2019
Vin Premium The Butcher. Det är Hans Schwarz det. En gång i tiden slaktare, idag mest involverad i vinmakning men använder sitt tidigare gebit för att profilera vinerna. Numer är det sonen Michael som tagit över driften allt mer och driver vineriet framåt men under firmans uppstart så var det Alois Kracher samt Mr. K som hjälpte Hans. Och Mr K undrar vän av ordning, vem är detta? Det reder vi ut samt provar nya årgången av ett vin som blivit mångas favorit.

Detta är ett premiuminnehåll!

Logga in för att ta del av det.


Korv första uppgiften i finalen av Årets Kock 2019

Mat och Restaurang Den 12-13 september 2019 är det final i Årets Kock…
18 Jun, 2019

Chimay - Anrik trappistöl sedan 1862

Whisky och Bourbon Strax utanför den lilla byn Chimay i södra Belgien hittar…
17 Jun, 2019

Braksuccé för Poppels crowdfunding med teckningsgrad på 250%

Whisky och Bourbon Från 5 maj till 7 juni genomförde Poppels Bryggeri en…
14 Jun, 2019

Fira World Cucumber Day

Whisky och Bourbon Idag, den 14 juni firas World Cucumber Day. För att…
14 Jun, 2019

Insnöad på gin

Whisky och Bourbon Det råder en tydlig gintrend i Sverige. Antalet lokala destillerier…
13 Jun, 2019

Bolagets billigaste Barolo överraskar positivt!

Vin Barolo och billigt korrelerar av naturliga skäl sällan och när…
11 Jun, 2019

Grönstedts skapar nya mat- och dryckesupplevelser inför sommaren tillsammans med svenskarna

Whisky och Bourbon Halloumi var trendigast att lägga på grillen förra sommaren, och…
5 Jun, 2019
Artikelarkivet