Slaktarens pinot noir i ny årgång

Niklas Jörgensen 8 Jan, 2019
Vin Premium The Butcher. Det är Hans Schwarz det. En gång i tiden slaktare, idag mest involverad i vinmakning men använder sitt tidigare gebit för att profilera vinerna. Numer är det sonen Michael som tagit över driften allt mer och driver vineriet framåt men under firmans uppstart så var det Alois Kracher samt Mr. K som hjälpte Hans. Och Mr K undrar vän av ordning, vem är detta? Det reder vi ut samt provar nya årgången av ett vin som blivit mångas favorit.

Detta är ett premiuminnehåll!

Logga in för att ta del av det.


Aloës nyöppning

Mat och Restaurang Nu börjar man närma sig den efterlängtade dagen då Aloë…
21 Mar, 2019

Hernö Jolie Rouge Dry Gin först ut i ny kreativ serie med tolkningar av Jon Hillgren

Whisky och Bourbon När Hernö Gins grundare och master distiller Jon Hillgren lanserar…
21 Mar, 2019

Rekord i nyheter hos Kafferosteriet Koppar

Övrigt Samtidigt som dagarna blir ljusare och allt fler fåglar hörs…
19 Mar, 2019

Öl med terroir kan bli verklighet när Skåne samarbetar med Småland

Whisky och Bourbon Den lokalproducerade ölen har haft stor framgång i hela landet.…
19 Mar, 2019

Bruichladdich gör världsrekordförsök på En Öl & Whiskymässa i Göteborg

Whisky och Bourbon Den 13 april bjuder den skotska whiskytillverkaren Bruichladdich in till…
18 Mar, 2019

Macallan presenterar Classic Cut 2018 Edition

Whisky och Bourbon The Macallan lanserar Classic Cut 2018 Edition – den senaste…
18 Mar, 2019
Artikelarkivet