Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Släpp lös kreativitet med LAKRIDS BY BÜLOWS påskkollektion

Släpp lös kreativitet med LAKRIDS BY BÜLOWS påskkollektion

av Livets Goda

Efter vad som känts som en väldigt lång vinter välkomnar vi snart våren och ljusare tider. Och med våren kommer påsken – högtiden för fantasi och kreativitet. Vilket är just det som är i fokus i årets påskkollektion EASTER från LAKRIDS BY BÜLOW. 

I år lanserar LAKRIDS BY BÜLOW den speciella påskkollektionen EASTER. Kollektionen erbjuder lek och kreativitet – och naturligtvis nya smakupplevelser. Påskkollektionen bjuder in till ett kreativt universum med lakritspåskägget EGG som en blank canvas, vilket ger den inre konstnären fri lek där bara fantasin sätter gränser.

När man köper EGG kan man välja mellan två påskvarianter att njuta av under tiden man målar: den klassiska Crispy Caramel och nyheten Twisted Banana. Crispy Caramel består av söt lakrits insvept i karamelliserad dulchechoklad pudrad med lakritspulver och havssalt. Nyheten Twisted Banana, som var en stor hit bland testpanelen Licorice Lover’s Lab när den testades 2020, har en härlig blandning mellan sött och salt. Den har smaker av saltlakrits, söt banan, lakritspulver och vit
choklad.

– Med årets påskkollektion EASTER vill vi inspirera och uppmuntra till kreativitet hos våra konsumenter. Påsken förknippas med pyssel för många. Det målas på ägg och det pyntas med påskris i husets alla hörn. Under omständigheterna har inte alla möjlighet att vara tillsammans för årets påskpynt. Vi vill därför uppmuntra till digitalt påskpyssel tillsammans med familjen. Det är bara fantasin som sätter gränserna, säger Johan Bülow, kreativ chef och grundare av LAKRIDS BY BÜLOW.

Njut med gott samvete
Påskägget, precis som LAKRIDS BY BÜLOWS andra förpackningar, är tillverkat av 100% återvunnen och återvinningsbar plast. Så du kan njuta av läckerheterna med gott samvete. När all lakrits är uppäten kan påskägget leva vidare som ett kreativt element i hemmet.

Om EASTER-kollektionen:
EASTER-kollektionen kommer till butik den 25 februari 2021.
Priser:
• Twisted Banana Egg: 220 SEK
• Crispy Caramel EGG: 220 SEK
• Small Twisten Banana: 95 SEK
• Small Crispy Caramel: 95 SEK
• Regular Twisted Banana: 165 SEK
• Regular Crispy Caramel: 165 SEK

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING