Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Smedens Mathall öppnar

Smedens Mathall öppnar

av Livets Goda

Smedens Mathall: Tisdag 9 maj öppnar mathallen i Solna med fyra restauranger som influerats av världens street food. Den nya matdestinationen serverar allt från amerikansk-siciliansk pizza till ramen, bao buns och po’ boy i en industriell lokal.

Smedens Mathall

På Svetsarvägen 9 i Solna Business Park öppnar nu Smedens Mathall upp med fyra nya restaurangkoncept inspirerade av streetfoodkulturen. Italiensk-amerikanska Fugazi serverar pasta, pizzaslices och grab’n go-vänliga italienska subs. Way Cup är ett hållbart café med sallader, smörgåsar och smoothies och en stor förkärlek till vegetariska rätter. Wurst Case Scenario serverar po’ boys och premium hot dogs med toppings. På plats finns även Han Bao – Hon Bao som erbjuder asiatisk gatumat såsom bao buns, nudelrätter och värmande ramensoppor.

– Med Smedens Mathall vill vi fylla en lucka i restaurangutbudet för både företag och privatpersoner i Solna och Sundbyberg. Genom ett brett utbud av högkvalitativ mat och dryck till bra pris i en härlig lokal skapar vi en eventarena likväl en matdestination för hela Stockholm, säger Michael Bühring, VD på Nordrest. Vi vill vara en plats där allt är möjligt, från frukost, luncher och middagar till DJ’s och livemusik, fester och företagsarrangemang.

Smedens Mathall ligger i en industrilokal på 900 kvm med plats för 270 sittande gäster. Fram till juli månad är mathallen öppen mellan 08:00 och 16:00 och torsdagar fram till 20.00. Från och med andra veckan i augusti är restaurangerna även öppna kvällstid på torsdagar samt lördagar.

Bakom satsningen står Nordrest som är ett av Sveriges ledande måltidsföretag med drift av restauranger och caféer för privata och kommunala aktörer.

RELATERAD LÄSNING