1

Smeg vinner Good Design Award 2020

Under ett komplext år som just har avslutats, hedrar Chicago Atheneum Smeg och nio av företagets nya produkter med det prestigefyllda Good Design Award 2020. Ett erkännande av företagets framgång med att kombinera högkvalitativ Made in Italy design och innovation med en tradition av kunskap som har utvecklats i över sjuttio år inom sektorn.

Den nya köksredskapskategorin tilldelades priset i flera olika kategorier där vinnarna var stekpannan CKFF2601CRM, grytan CKFC2411CRM, traktörpannan CKFD2811CRM och wokpannan CKFW3001CRM. Ett uttryck för maximal mångsidighet i köket med produkter som är användbara på alla typer av hällar och i ugnen. Den nya helautomatiska kaffemaskinen, som förväntas inta marknaden 2021, är det senaste som utvidgar kaffekategorin, en kombination av teknik och stil som också tilldelades det prestigefyllda priset. Bland vitvaror gick det hela vägen för induktionshällen med integrerad fläkt HOBD682R, den silverfärgade induktionshällen i den exklusiva 90 cm designen från Linea SIM1963DS, köksblandaren MDF50 i retrostil och FAB38-kylskåpet, den senaste utvecklingen av det ikoniska FAB-sortimentet.

I enlighet med de råd som finns för att minska smittspridningen valde Chicago Atheneum att dela ut utmärkelsen online till 900 projekt från 48 länder, ett rekord av deltagande som bekräftar de åtagande som gjorts i skapandet av utmärkta produkter som kan ge mervärde för konsumenterna.