Hem NyheterNyhet WB Snaps, gin, seltzer – Anora tar de alkoholfria drinkarna till en ny nivå

Snaps, gin, seltzer – Anora tar de alkoholfria drinkarna till en ny nivå

av Livets Goda

Det ökande intresset för hälsa och välbefinnande har ökat efterfrågan på nya produkter med ingen eller låg alkoholhalt. För att möta de nya preferenserna lanserar Anora två unika alkoholfria spritdrycker och ett alkoholfritt tillägg till den trendiga kategorin vodka seltzer.

Alkoholfria drinkupplevelser är en av de mest spännande trenderna i dryckesbranschen och får nu fäste även i Norden. På Anora ser man det som en bra möjlighet att utöka sortimentet och hitta på helt nya sätt att njuta av en drink.

Att skapa nya drycker med ingen eller lite alkohol är också en del av Anoras hållbarhetsarbete. En av deras huvudambitioner är att stödja en modern, ansvarsfull dryckeskultur, vilket innebär att konsumenterna ska kunna göra medvetna, hållbara och hälsosammare val. Att man väljer ett alkoholfritt alternativ, oavsett anledning, ska aldrig göra att man känner sig utestängd från event och festligheter. Tvärtom breddar de nya lanseringarna urvalet för alla och bygger en mer inkluderande dryckeskultur.

Exakt detta är tanken bakom den alkoholfria snapsen från O.P. Anderson Distillery som skapades för att alla ska kunna njuta av snapsvisor och feststämning oavsett alkoholhalten i det de dricker. Snapsen är gjord på samma naturliga och ekologiska ingredienser som en traditionell aquavit och hedrar därmed det sekellånga hantverket och kunnandet inom destillation som vi bevarar idag på O.P. Distillery i Sundsvall. Den nya alkoholfria snapsen lanseras i Sverige den 1 december 2021.

Roti är en alkoholfri dryck och ett noggrant hantverk gjord på gindestillat och smaker som enbär, koriander och bergamott. Namnet på varumärket symboliserar Anoras vilja att skaka om cocktailvärlden med ny alkoholfri sprit tillverkad med disciplin och stark smak. Roti lanseras i Finland i januari.

Slutligen utökas Anoras framgångsrika SAY Seltzer-linje med en läcker nyhet, SAY Seltzer Alcohol Free Lime & Mint. Gjord på kolsyrat vatten, naturliga smaker, vitaminer och mineraler – och med endast 4 gram socker per portion. Produkten lanseras i Finland under våren 2022.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING