Hem Nyheter Snusbolaget släpper julkalender idag

Snusbolaget släpper julkalender idag

av Livets Goda

Snusbolaget släpper julkalender idag: Efter förra årets succé släpper nu Snusbolaget årets julkalender. Kalendern innehåller 24 luckor fyllda med nikotinportioner som släpps i limiterad upplaga med säljstart den 16 oktober.

I takt med att julen närmar sig släpper Snusbolaget, Sveriges största e-handlare inom snus och nikotinportioner, sin julkalender. Årets upplaga innehåller 25 dosor från varumärken som Velo, Loop, Helwit och XQS. Kalendern har i år en helt ny design utformad som en stor snusdosa fylld med numrerade påsar som kan hängas i julgranen. Efter kundernas feedback från förra året innehåller årets julkalender fler nikotinportioner med fruktiga och bäriga smaker, samt mer varierande styrka.

Snusbolaget släpper julkalender

De senaste åren har nikotinportioner, så kallat vitt snus, ökat kraftigt i popularitet. Detta beror till stor del på att många tidigare rökare har valt att gå över till de tobaksfria nikotinpåsarna.

– Vi har nikotinportionerna att tacka för att vi i Sverige har ett av Europas lägsta rökarantal,  något som har gynnat vår folkhälsa otroligt mycket. Även om att sluta röka är den bästa gåvan du kan ge dig själv, så kan snuskalendern bli en trevlig nedräkning till julafton, säger Markus Lindblad, kommunikationschef på Snusbolaget.

Julkalendern släpps den 16 oktober och säljs så länge lagret räcker, till ett pris om 699 kronor (med dosor värda 975 kronor). Julkalendern går även att återanvända, genom att fylla på med nya dosor.

Här hittar du Snusbolagets julkalender för tobaksfritt vitt snus

Snusbolaget.se är en del av Haypp Group, världens största e-handlare inom snus och nikotinportioner, som driver flera e-handelsbutiker så som https://www.snushjem.no i Norge och https://www.nicokick.com i USA.

RELATERAD LÄSNING