Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Söderhallarna drar igång Säsong 2 av Saluhall Live och presenterar Söderburgaren

Söderhallarna drar igång Säsong 2 av Saluhall Live och presenterar Söderburgaren

av Livets Goda

24 mars drar Söderhallarna i gång säsong 2 av den digitala storsatsningen Saluhall Live – liveshopping med fokus på mat och dryck. Först ut är Bun Meat Bun, som tillsammans med Söderhallarna, stolt kan presentera Söderburgaren. Både Bun Meat Bun och Söderhallarna har frågat sina följare i sociala medier vad de anser att den ultimata Söderburgaren bör innehålla, resultatet blev en hamburgare med ingredienser som panerad och friterad avokado, harissamajonnäs och picklad silverlök.

Med start i mars kommer matintresserade i hela landet kunna ta del av säsong 2 av Saluhall Live från Söderhallarna i Stockholm. Saluhall Live är en digital storsatsning för liveshopping med fokus på mat och dryck. I säsong 2 bjuds det på bland annat på matsvinnshacks, pastahantverk och ostbonanza på World Cheese Day. Först ut, den 24 mars kl. 18.00, är Bun Meat Bun och avslöjandet av Söderburgaren.

Bun Meat Bun startade 2012 av två hamburgerentusiaster med en gemensam tro på enklare och godare hamburgare. Tio år senare har de fem restauranger i Stockholmsområdet. Tillsammans med Söderhallarna, där en av deras restauranger ligger, har de gått ut till sina följare i sociala medier och ställt frågan ”Vad är Söderburgaren för dig?”. Utifrån följarnas förslag har Bun Meat Bun gjort en tolkning och kan nu stolt presentera Söderburgaren. Den 24 mars klockan 18.00 går startskottet
av Saluhall Live säsong 2 där Stefan från Bun Meat Bun tillsammans med köttsommeliern, Erik Berggren (@meat_berggren), kommer att tillaga och visa upp Söderburgaren för första gången samt bjuda på sina bästa tips och tricks.

Söderburgaren innehåller kött, panerad och friterad avokado, emmentalerost, harissamajonnäs och picklad silverlök. Den kommer säljas hos Bun Meat Bun i Söderhallarna från den 25 mars till 31 maj till ett pris av 80 kronor eller 105 kronor, beroende på storlek. Köper man den via Söderhallarnas webbshop, innan 24 april, får man även 10 % rabatt.

– Första säsongen av Saluhall Live blev en succé! Det var ett fantastiskt sätt för oss att nå ut till våra existerande kunder på ett innovativt sätt, och samtidigt nå nya kunder som upptäckte Söderhallarna och dess utbud för första gången. I säsong 2 bjuder vi på nya och inspirerande teman. Vi kommer bland annat att djupdyka i pastahantverket, lära oss mer om matsvinn, prova mat från alla världens hörn och fira World Cheese Day. Allt tillsammans med våra handlare och välkända profiler som Christin Kashou, vinnare av Sveriges Mästerkock 2021 och Jimmy Gou, stjärnan från årets säsong av Sveriges Mästerkock, säger Jennipher Bergqvist, marknadsansvarig på Söderhallarna.

RELATERAD LÄSNING