Hem Nyheter Sommarens spelnyheter

Sommarens spelnyheter

av Livets Goda

Ett partyspel och ett spel om allt som rör Sverige. Nu lanserar MIG Frågespel två spelnyheter som är den perfekta sommarunderhållningen. Spelen passar lika bra på campingsemestern som på beachpartyt.

En spännande nyhet är att Mini 0–100 Party har 25 videofrågor, några inspelade av kändisar. David Sundin
undrar till exempel om spelarna vet hur många centimeter det skiljer i längd mellan honom och Babben Larsson. Spelet innehåller en blandning av frågor om nöje, kändisar, spännande rekord, kuriosa och även några om sex, drinks and rock’n’roll. Spelet är från 18 år.

Mini 0–100 Sverige är ett underhållande spel som innehåller aktuella och roliga frågor med Sverigetema. Allt ifrån hur många köttbullar det stora målet på IKEA innehåller, till frågor om ABBA och Zara Larsson. Spelet är från 14 år.

Tillverkarna bakom ett av Sveriges mest sålda frågespel, Helena Sverrisdóttir Liewendahl och Git Hansson, har utvecklat över hundra olika spel under varumärkena MIG och 0–100.

De två nya minispelen innehåller 175 frågor och är lätta att ta med sig. Svaren är alltid är ett tal mellan 0 och 100.

  • Vi hoppas att våra spel ger oförglömliga minnen i sommar. Spelen är lätta att packa med och fastän de bara väger 66 gram så ger de många timmar med spelglädje, säger Git Hansson, vd på Compete Now.

Rekommenderat pris för Mini 0–100 Party och Mini 0–100 Sverige är 109 kr.

RELATERAD LÄSNING