Sommarnumret av Livets Goda nu ute - det 134:e i ordningen!

Vin I sommarutgåvan av Livets Goda, det 134:e i ordningen, så bjuder vi på massor av semesterläsning! Bland annat har vi varit i Bordeaux för att prova årgång 2018, en fantastisk årgång & i nya numret hittar du intryck från mer än 60 slott! Vi gör även nerstamp lite längre norrut i Frankrike; Loiredalen står på agendan och du finner besök hos ett antal superspännande producenter samtidigt som vi har provat en massa viner från regionen och som är tillgängliga här hemma. Champagne får såklart också sin beskärda del, de bästa rosévinerna listas och så styr vi kosan mot Toscana och Massetos nya vineri. Vilka viner de gör!

Dessutom har vi haft besök från Gaja och provat nya årgångar av gåshudsbra viner! Det blir även ett besök i Steiermark i sydöstra Österrike där vi njuter av sauvignon blanc i världsklass innan vi så avslutar med Port. Nya årgången 2017 är nämligen rätt fantastisk och en Vintage Port du inte vill missa. Mat lagas det och du hittar nio recept som inspirerar dig under sommaren när man inte vill spendera för lång tid i köket.

Och som alltid; krönikor från redaktionen med chefredaktören i spetsen. Mycket nöje!

Ett digitalt nummer kostar 69 kronor och du köper ditt ex här. Vill du starta en prenumeration på världens bästa vintidning så klicka här.


Rekordförsäljning av alkoholfri öl i Sverige

Whisky och Bourbon Konsumenttrender och utvecklad bryggteknik gör att allt fler svenska konsumenter…
16 Aug, 2019

Förhandsboka Penfolds Collection hos Winefinder

Vin Den 20/9 kl är det Sverigepremiär för Penfolds Collection 2019.…
16 Aug, 2019

Ca'Marcanda startar igång en höst fylld av Gaja

Vin Lively Wines lanserar 2 viner från Ca’Marcanda, Gajafamiljens egendom i…
14 Aug, 2019

Svenskarnas favoritmat på resan

Mat och Restaurang En ny undersökning från eBeach.se avslöjar svenskars matpreferenser på solsemestern.…
13 Aug, 2019
Artikelarkivet