Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Sommarsmak från Clean drink

Sommarsmak från Clean drink

av Livets Goda

Clean drinks senaste smak gör en explosiv entré på marknaden. Med lekfull design och välbalanserad smak lanseras nyheten Blodapelsin. 

Clean drink Blodapelsin har en fyllig och saftig sötma med en lätt besk ton vilket ger en lika explosiv smakupplevelse som vulkanutbrotten på blodapelsinens hemvist Sicilien. Temat avspeglas även i den grafiska profilen för släppet vilken är inspirerad av “comics art” – uttrycket i serietidningar där tecknade karaktärer framträder i form av efterföljande rutor där text och bild sätts samman och bygger upp en enhetlig berättelse. Färgtemat är starkt, lekfullt och laddat.

Likt övriga produktlinjen är Clean drink Blodapelsin fri från socker, färgämnen, konserveringsmedel och taurin samt berikad med 2500 mg BCAA, 180 mg koffein, 10 vitaminer samt mineraler. Den är helt vegansk och producerad i Norden.

Clean drink Blodapelsin finns tillgänglig: i online-handeln från och med 28 mars, i servicehandeln från och med vecka 13 och i dagligvaruhandeln från och med vecka 15.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING