Hem Platsannons Soutirage AB söker säljare till växande vinhandlare

Soutirage AB söker säljare till växande vinhandlare

av Livets Goda

Vi söker en säljare som vill bli en del av vår tillväxtresa inom vinhandel. Vi söker dig som har ett intresse för människor och vin och som tillsammans med oss vill fortsätta att växa vår vinhandelsverksamhet.

Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att ansvara för försäljning mot restauranger, hotell och barer. Som en del av vårt team kommer du även få arbeta med marknadsföring, provningar samt deltagande på mässor. Vi söker en engagerad, intresserad och serviceinriktad person som har ett intresse för vin. Tidigare erfarenhet av försäljning är något positivt men vi tror att även du med andra erfarenheter än försäljning kan vara intressant.

Du kommer att vara baserad i Stockholm, vårt kontor är i Garnisonen på Östermalm men tjänsten innebär stor flexibilitet på din lokalisering i Stockholm varför du får stor frihet att disponera din arbetstid.

Tjänsten är antingen heltid eller deltid, om det passar dig bättre, och tillträde är något som vi är flexibla att anpassa för dig. Skicka in din ansökan till johan@soutirage.se och om du har några frågor är du välkommen att ringa Johan på 070-914 87 66.

Soutirage AB är grundat av Johan Lagergren som är en av Sveriges främsta sommelierer, med en lång och gedigen erfarenhet från sommelieryrket från många av Stockholms absolut bästa restauranger såsom Fredsgatan 12, Teatergrillen, Grand Hôtel och Restaurang Bardot. Bland Johans meriter finns även en svensk sommeliermästartitel genom hans vinst i Sommelier-SM 2007.

Efter många år som personlig vinköpare åt flera av landets vinälskare såg han ett behov i Sverige av en helhetslösning för fine wine, med allting från inköp, försäljning, concierge-tjänster och andra skräddarsydda lösningar för kunder med samma passion för kvalitetsviner som han själv och grundade därför Fine Wine Service och Soutirage AB.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING