Hem NyheterVinnyhet Sparkling Tea – alkoholfritt utan kompromisser

Sparkling Tea – alkoholfritt utan kompromisser

av Livets Goda

Lagom till vårens första värme lanserar Lazy Estate Sparkling Tea Lemongrass & Mint 0%, en ny sorts bubbel. Lazy Estate är uppstickaren som vill revolutionera den alkoholfria kategorin med nya, spännande produkter gjorda på te istället för druvor, och som karaktäriseras av eleganta toner. Sparkling Tea Lemongrass & Mint släpps på Systembolaget 1 mars men finns redan nu hos några av Lazy Estates restaurangkunder.

Alkoholfri dryck är mer populärt än någonsin, och den alkoholfria trenden har vuxit snabbt under det senaste decenniet. Idag söker allt fler konsumenter både ett bredare och fördjupat sortiment inom alkoholfritt, för ännu fler tillfällen.

Nyheten Sparkling Tea Lemongrass & Mint 0% är ett bubbligt alkoholfritt Sparkling Tea som utmanar kategorin med nya och spännande inslag. Drycken utgörs av te, en råvara som ger både strävhet, friskhet och tanniner.

– Vi är glada och stolta över att kunna presentera en ny, smakrik alkoholfri produkt för mat- och dryckesintresserade, och alla som någon gång upplevt en avsaknad av spännande alkoholfria drycker. Med vår första produkt, Sparkling Tea Lemongrass & Mint 0% vill vi ta det alkoholfria utbudet till nästa nivå, för att konsumenter ska kunna botanisera i ett bredare sortiment, helt utan kompromisser, säger Anna-Stina, marknadschef Lazy Estate.

Sparkling Tea Lemongrass & Mint
Artikelnummer: 198801
Alkoholhalt: 0%
Passar till: Asiatiskt med låg- till medium hetta, sallader,
fisk- och fågel eller som sällskapsdryck.
Serveringsförslag: 6–8 grader i vitvinsglas
Pris: 79 kr på Systembolaget
Land: Produceras i Sverige

Om Lazy Estate
Lazy Estate skapades för att adressera den växande
efterfrågan av intressanta och spännande alkoholfria
alternativ som inte kompromissar med smak eller stämning.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING