Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Sparrismiddag på Thoresta Herrgård

Sparrismiddag på Thoresta Herrgård

av Livets Goda

Snart är våren här, och med den följer inte bara längre dagar och varmare väder, utan också en tid för vårens första skörd och matupplevelser. På Thoresta Herrgård vill man fira denna härliga tid på bästa sätt – genom att välkomna till deras årliga Sparrismiddag, en kväll dedikerad till vårens kanske mest älskade primör.

Datumet att ringa in är lördagen den 18 maj –

En meny som talar till alla sinnen

Köksmästaren har tagit fram en meny som inte bara hyllar sparrisen utan också visar på dess förmåga att komplettera och lyfta andra smaker. Menyn är en blandning av traditionella rätter och nya, spännande kombinationer som kommer att lämna alla nöjda och inspirerade.

För att matcha de delikata smakerna har Thorestas sommelierer noga valt ut ett vinpaket. Varje vin har handplockats för att komplettera varje rätt och försäkra att varje smakbuds möte med maten blir en harmonisk upplevelse.

Mer än bara en middag

Men det är inte allt – man tror på att en måltid också ska vara en social och underhållande upplevelse. Före eller efter middagen inbjuds alla därför att besöka aktivitetsrummet, Loftet. Här kan man njuta av en rad spel och aktiviteter, som biljard, shuffleboard och dart.

Boka ert bord idag

På Thoresta Herrgård är man stolta över att kunna erbjuda denna unika upplevelse och ser fram emot att dela den. För bokningar och mer information, följ den här länken eller kontakta på telefon 08 58242600.

RELATERAD LÄSNING