Specialtidningar för dig som Premiummedlem

Livets Goda 11 Mar, 2019
Vin Som Premiummedlem på Livets Goda så får du tillgång till det mesta. Exempelvis kommer du åt hela vårt Vinotek med över 15.000 provade och recenserade drycker, vår Receptbank, löpande specialartiklar på hemsidan samt våra Specialutgåvor med Livets Goda och Whisky & Bourbon. Här presenterar vi ett urval av de tidningarna du som Premiummedlem kan ladda ner.

Premium kostar för en månad kostar 49 kr, eller så kan du teckna ett helår för 299 kr. När du tecknar helår så sparar du med andra ord 289 kr (!) jämfört med månadsbetalning. 

Så skapar du ditt Premiumkonto
För att bli Premiummedlem så behöver du först registrera ett konto på livetsgoda.se, vilket du gör HÄR. När detta är gjort så går du in på din användarprofil där du smidigt uppgraderar ditt konto till Premium, antingen för en månad eller ett helår. 
Betalningen över hemsidan är helt säker och SSL-certifierad och är inget som du behöver känna oro inför.


Specialutgåvor för dig som Premiummedlem, ett urval....

Livets Goda Nyhetsbilaga: Dryckesnyheter 15 februari
(Läs mer här)
Whisky & Bourbon Special: Bushmills & Jura
(Läs mer här)
Livets Goda Artisten, vinet & musiken 
(Läs mer här)
Livets Goda Vinet & Maten: Nyårsspecial
(Läs mer här)
Livets Goda Special: Då & Nu
(Läs mer här)
Livets Goda Special: Penfolds Collection 2018
(Läs mer här)

Destilleriet i Åhus lanserar världens mest exklusiva akvavit

Whisky och Bourbon I endast några få unika exemplar lanseras nu Åhus Akvavit…
16 May, 2019

Folklig gastronomi på årets största grillfest

Mat och Restaurang 24-26 maj är det dags för den årliga Grillmässan. Sveriges…
13 May, 2019

Rökig single malt whisky från Old Pulteney lanseras på Systembolaget den 17:e maj

Whisky och Bourbon Old Pulteney Huddart är en helt unik rökig highland single…
13 May, 2019

Brocards Chardonnay - mycket vit Bourgogne för pengarna!

Vin Att följa ett vins utveckling är utan tvekan den största…
10 May, 2019

Toppklass år ut & år in!

Vin Ripasso, svenskens favorit under många år, har blivit något av…
10 May, 2019

Inspiration - Gyros kebab för finsmakaren

Mat och Restaurang Det lagas allt för lite kebab i de svenska köken…
10 May, 2019
Artikelarkivet