Hem Musik Stage Academy Artist 2023-vinnaren Jezzie släpper debutsingel

Stage Academy Artist 2023-vinnaren Jezzie släpper debutsingel

av Livets Goda

Efter att ha tagit hem den rikstäckande musiktävlingen ‘Stage Academy Artist 2023’ (med tidigare vinnare som Tusse, Keyra och Hanna Ferm) har Jezzie (Jessie Olsen), anslutit sig till Steelstar Records och är redo att släppa sin debutsingel “OK” den 13 oktober.

Låten belyser vikten av att våga vara sårbar och att acceptera att man inte alltid behöver vara stark. Jezzie bjuder in lyssnarna att ta del av hennes resa genom musiken, att bryta samman och resa sig starkare än någonsin.

Jezzie är en färgstark kreativ artist med glimten i ögat. 18-åringen från Norrköping började göra musik som ett sätt att bearbeta tankar och känslor, genom sången och musiken har hon kunnat uttrycka sin egen psykiska ohälsa och även uppmuntra andra till att våga vara sig själva och ta steget att prata om hur man mår. Utöver sin musikaliska talang är Jezzie en passionerad dansare, och hon införlivar sin kärlek till dansen i sina spelningar.

Trots sin unga ålder har Jezzie visat sig vara en imponerande låtskrivare och är med och skriver alla sina låtar. Hennes texter har en djup känsla och bär med sig ett viktigt budskap. Jezzie själv säger, “Jag vill vara den personen som jag hade behövt när jag var yngre, att visa att man är mer än bara sin psykiska ohälsa.”

Relaterade länkar

RELATERAD LÄSNING