Hem Mat & Restaurang Stefano Catenacci invald i Hall of Fame

Stefano Catenacci invald i Hall of Fame

av Livets Goda

Bild: Stefano Catenacci, kökschef Operakällaren

Det var på en gala ikväll som Stefano Catenacci fick motta besöksnäringens finaste utmärkelse I främsta rummet – Visitas Hall of Fame. Juryn motiverade priset med hans långa och framgångsrika karriär inom både nationell och internationell gastronomi och sa bland annat:
”För hans livslånga fokuserade strävan mot gastronomisk perfektion som utgör en förebild för många unga köksmästare och kockar och som därmed på ett avgörande sätt har bidragit till att lyfta Sveriges gastronomi till den höga nivå den har idag.”

Stefano Catenacci är en prisbelönt gastronom och delägare i Nobis Hospitality Group. Han har tidigare bland annat tilldelats Kockarnas kock och blivit utnämnd till Hovtraktör med till exempel ansvar för Kronprinsessans bröllopsmiddag. Men utmärkelsen I främsta rummet – Visitas Hall of Fame är speciell.

– Det är fantastiskt roligt. Att få det finaste priset från besöksnäringens egna organisation håller jag högt, säger Stefano Catenacci.

Om priset
Visitas Hall of Fame delas ut årligen och tilldelas en person som:
• har eller har haft ett mångårigt engagemang som företagsledare inom någon av besöksnäringens branscher,
• har gjort en exceptionell och bestående insats för besöksnäringen,
• har utgjort ett mångårigt föredöme som företagsledare,
• har utgjort ett mångårigt föredöme som kreatör,
• bedriver och har bedrivit sin verksamhet i enlighet med de av Visitas föreningsstämma fastställda etiska reglerna för besöksnäringen.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING