Hem Mat & Restaurang Stir fried Rice Noodles – en perfekt matchning till en klassisk lager!

Stir fried Rice Noodles – en perfekt matchning till en klassisk lager!

av Livets Goda

Vi har en klassisk kinesisk anrättning på våra tallrikar, fylld med smaker och en gnutta hetta. Köttet är tunt skivat fläskkött, ekologisk fläskytterfilé, och tillsammans med de sötsalta och lite småheta smakerna så hittar rätten mitt i prick med en klassisk läskande lager, här från London-bryggeriet Meantime. Det här är en rätt som är lätt att laga, skänker omgående en feelgood-känsla och du kommer uppskatta den lika mycket på en onsdag som lördag.

Recept – 4 personer

Hej, detta är en låst Premiumartikel.

Logga in som Premiummedlem för att fortsätta läsa eller teckna Premium här

Ölet

Meantime London Lager, England

art.nr. 51150, 330 ml, 4,5%, 12,90 kr, 89 p
Krämig lager med stort fokus på maltkänslan som skänker brödighet, fin citrus, honung och en touch gräsighet. Smeksam kolsyra, rondör i malten och ett fräscht citrusavslut. Förvänta dig ingen smakexplosion men däremot en ytterst välgjord och klassisk lager på enkom engelska ingredienser vilket är lovvärt!

Öl & mat tillsammans
Man behöver knappast vara raketforskare för att inse att den här matchningen kommer sitta som en smäck men ibland glömmer vi bort det självklara valet. Öket hanterar smakerna förnämligt, dribblar bort hettan och har bara den där ljuvliga stora klunkar-känslan som man ibland vill ha till mat

RELATERAD LÄSNING