Hem Mat & Restaurang Stjärnkock leder juryn i Sweden Outdoor Festival

Stjärnkock leder juryn i Sweden Outdoor Festival

av Livets Goda

– Carina Brydling delar våra värderingar kring lokal mat tillagad på ett naturligt sätt och vi är väldigt glada över att kunna knyta Carina till oss, säger Sven-Erik Larsson på Lokalproducerat i Väst och tävlingsledare för SM.

Carina Brydling är kock som startade sin karriär i Åre. Hon har tillsammans med sin syster Ulrika drivit flera olika restauranger med starkt fokus pånaturlig mat med tydligt ursprung, mat som är producerad på ett hållbart och rättvist sätt. Carina Brydling har varit med i Svenska Kocklandslaget och är engagerad i föreningen Ekokockar.

– Utomhusmatlagning är roligt och har följt mig genom karriären. Att få möjlighet att delta i ett sammanhang som kopplar ihop naturen med matlagningen och har lokal mat som bas är fantastiskt roligt, säger Carina Brydling.

Övriga medlemmar i juryn blir:
Eddy Lundqvist, Den Lilla Krogen i Skövde och med i det vinnande laget förra året
Mattias Hägg, MattiasMat Skövde
Rikard Hallberg, Grönsakshuset Skövde
Jill Axelsson Pabst, Turistrådet Västsverige och Smaka på Västsverige
Joakim Funk, Kavelbrogymnasiet i Skövde

SM i utomhusmatlagning är en del av Sweden Outdoor Festival och arrangeras den 16 september i år. En deltävling kommer även att hållas i Skellefteå. Det finns möjlighet att anmäla lag fram till 2 juli och någon vecka därefter kommer deltagande lag att presenteras.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING