Hem NyheterNyhet WB Stockholms Bränneri önskar en alkoholfri jul

Stockholms Bränneri önskar en alkoholfri jul

av Livets Goda

Efter sommarens framgångsrika lansering av alkoholfria cocktails på burk breddar nu Stockholms Bränneri utbudet med två vintriga produkter i det alkoholfria segmentet. 1 november släpps Winter Spritz samt Winter Nogroni, två alkoholfria och ekologiska serveringar skapade på Södermalm med syfte att erbjuda Stockholms Bränneri även till alla som väljer bort alkohol.

”Vi vill att alla ska ha möjlighet att prova det vi tillverkar här på bränneriet. Vårt ursprung är i gin-kategorin, men vår nyfikenhet för smak och upplevelse har idag breddat vårt utbud till mycket mer än så: akvavit, aperitifer, färdiga cocktails och nu produkter i den alkoholfria världen” berättar Anna Wikner, en av grundarna till Stockholms Bränneri.

”Vi själva har saknat spännande färdiga serveringar för vinterhalvåret i det alkoholfria segmentet, och vi har därför lagt mycket tid och kärlek till att tillgängliggöra Stockholms Bränneris smaker till ännu fler. Från och med i år har vi hittat rätt med vintriga alkoholfria cocktails som har samma pondus och smakstyrka som produkter med alkohol.” fyller Erik Hasselgärde, ansvarig för produktutvecklingen, i.

Winter Spritz, 22,80kr,250ml, 0,5%, finns tillgänglig på Systembolaget den 1 november i drygt 350 butiker.
Art. Nr. 196115

Winter Nogroni, 79kr, 500ml, 0,5%, finns tillgänglig på Systembolaget den 1 november i drygt 200 butiker.
Art. Nr. 195802

Som alltid är båda produkterna kostnadsfritt beställningsbara till övriga Systembolagetbutiker i hela landet.

RELATERAD LÄSNING