Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Stockholms närmaste skärgårdskrog öppnar för säsongen- ett säkert vårtecken

Stockholms närmaste skärgårdskrog öppnar för säsongen- ett säkert vårtecken

av Livets Goda

Nu är Fjäderholmarnas Krog & Magasin öppet för säsongen. Skärgårdskrogen som ligger endast 25 minuter från centrala Stockholm med båt.

Krogen, med sina ljusa lokaler, är belägen vid en av Fjäderholmarnas gästhamnar med en närmast oslagbar utsikt över Stockholms hamninlopp. Krogen byggdes 1985 och har sedan dess blivit en riktig skärgårdsklassiker. Här serveras klassiska svenska skärgårdsrätter med de finaste råvarorna säsongen har att erbjuda med härliga smaker från den svenska sommaren och skärgården.

Bland havssmakerna finns deras egen skaldjursröra med hummer, krabba och löjrom, varmrökt gårdsfisk och färska skaldjur samt torskrygg och dagens fångst. Till dessert frestar man med färska bär med rostad mandelmassa och kola samt en mörk bakad choklad.

Fjäderholmarna nås med kort båttur från Nybrokajen eller Nacka Strand med Strömma Kanalbolaget eller från Skeppsbron vid Slussen med Fjäderholmslinjen.

Fjäderholmarnas Krog & Magasin
Krogen har öppet för lunch och middag varje dag, 30 april till 11 september. Platser finns till sällskap på upp till 200 personer.

Ta dig hit
Det tar bara 25 min med Strömma Kanalbolaget från Nybrokajen eller Fjäderholmslinjen från Slussen.

Boka bord: +46 (0)8-718 33 55

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING