Hem NyheterNyhet WB Stone Brewings glutenfria succé-IPA har fått ny design

Stone Brewings glutenfria succé-IPA har fått ny design

av Livets Goda

När legendariska San Diego-bryggeriet Stone tog sig för att skapa ett öl med ledordet Delicious krävdes en intensiv smakprofil. Och det är just vad den fylliga, citrustoniga Stone Delicious IPA erbjuder. Efter två år på Systembolaget med stadig popularitet har den nu fått ny design.

Bryggd i kraftigare west coast-stil och generöst humlad i tre steg med Lemondrop och El Dorado fås en bouquet av grankåda och citronkaramell med kryddiga toner. Att Delicious IPA dessutom är glutenfri har gjort den tillgänglig för en ännu större publik.

– En inte alltför lätt utmaning, när vi talar om Stone Brewing’s Delicious IPA och redan bryggeriets tvåa i försäljningsvolym, skrev Ebbing Branding inför uppgiften att omgestalta förpackningen.

– Den här otroligt smakrika IPA:n är ju bryggd till att bli glutenfri, vilket inte alla konsumenter visste. Vi behövde förstärka brandingen och kommunicera hur progressiv och modern denna IPA verkligen är.

Djupt gyllenfärgad och veganvänlig bör Stone Delicious drickas snart och källarsval, både som låppjaröl och tillsammans med smakrik mat. Gärna kryddigt och grillat i cajun- eller asiatisk stil.

Stone Delicious IPA bryggs i Escondido, utanför San Diego och har en alkoholstyrka på 7,7 %. Den säljs på 35,5 cl-burk i Systembolagets fasta sortiment med artikelnummer 1301 och till priset 24:90 kr + pant.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING