Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Subway lanserar växtbaserat alternativ till bästsäljaren Chicken Teriyaki

Subway lanserar växtbaserat alternativ till bästsäljaren Chicken Teriyaki

av Livets Goda

Nu lanseras ett alternativ till Subway® bästsäljare Chicken Teriyaki – TLC Teriyaki. Ett efterlängtat alternativ till alla veganer, vegetarianer och flexitarianer som letar efter ett gott alternativ till kött.

Allt fler svenskar äter vegetariskt minst två gånger i veckan* och efterfrågan på köttfria alternativ växer också för mat på språng. De senaste åren har intresset för bra veganska alternativ ökat och vi ser hur allt fler vågar testa sig fram för att hitta ett protein som passar deras livsstil. För att svara mot svenskarnas ökade intresse har Subway® tagit fram en produkt som inte bara skulle omfamnas av veganer utan även av vegetarianer och flexitarianer.

– Det här är ett efterlängtat tillskott till menyn, vi vill att alla ska kunna åka till Subway® och hitta något som passar. Med vårt nya tillskott som är en twist på storsäljaren Chicken Teriyaki kan vi erbjuda alla konsumenter våran klassiker, säger Christina Antell, marknadsföringsansvarig för Subway® Sverige.

TLC Teriyaki som står för Tastes like Chicken Teryaki lanseras i november är helt enkelt bästsäljaren Chicken Teriyaki i en ny tappning. För när det gäller smak, konsistens och utseende finns det knappast någon märkbar skillnad jämfört med Subway® vanliga Chicken Teriyaki. TLC Teriyaki baseras på en ny vegansk proteinprodukt gjord på sojaprotein.

TLC Teriyaki kan serveras som en klassisk Sub 15- eller 30 cm, wrap eller sallad med Subway® olika möjliga kombinationer växer lunchutbudet och blir ett perfekt tillskott för den som tar lunchen på språng.

Tillgänglighet:
T.L.C. Teriyaki finns på Subway® från 16 november.

* Kantar Sifo

RELATERAD LÄSNING