Surölsmästaren Frank Boon är tillbaka med en tredje utgåva – Oude Geuze Boon Black Label Edition No 3 på Systembolaget 18 maj

Livets Goda 14 May, 2018
Whisky och Bourbon 2016 släppte Boon sin jubileumsöl Geuze Boon Black Label. Sedan dess har han även hunnit med en uppföljare till sin unika suröl som även den blev lika framgångsrik. Nu är Frank Boon tillbaka med en tredje uppföljare. Oude Geuze Boon Black Label Edition No 3 släpps den 18 maj i en begränsad upplaga om endast 5000 flaskor.

I november 2017 tappade man Oude Geuze Boon Black Label Edition No 3. Smaken på denna utgåva är lite annorlunda än tidigare versioner. 

I samband med att Frank Boon firade 40 år, 2016, som aktiv bryggare släppte han och bryggeriet en helt unik limiterad suröls-upplaga. Geuze Boon Black Label är en Old Style Geuze med en extremt hög fermentationsgrad på nära 100 %. Efter stor efterfrågan släpptes Second Edition 2017 och nu är Frank Boon tillbaka med en tredje utgåva. Både första och andra utgåvan sålde slut på väldigt kort tid så vill man lägga vantarna på denna unika geuze så bör man var redo fredag 18 maj när Systembolaget öppnar.

Oude Geuze Boon Black Label Edition No 3 (2017)
Artikelnummer 1150901
Alkoholhalt: 7%
Pris: 99 kr
Release: 18 maj 2018

 

 


Carlshamn släpper vegansk innovation

Mat och Restaurang Carlshamn Fyra Frön är ett veganskt bredbart pålägg tillverkat på…
17 May, 2019

Premiär för Koreansk BBQ

Mat och Restaurang I juni startar man upp Koreansk BBQ på OGBG –…
17 May, 2019

Glenmorangies hållbarhetssatsning ska få ostron att återvända till våra nordiska vatten

Whisky och Bourbon Nästa vecka, den 21-23 maj, är det skotska whiskyföretaget Glenmorangie…
17 May, 2019

Nespresso & Podd

Whisky och Bourbon I samarbetet mellan Caran d'Ache och Nespresso har nu version…
17 May, 2019

Världens bästa Single Malt släpps i Sverige – begränsat antal

Whisky och Bourbon Teeling Whiskey 24 Year Old Single Malt fick nyligen pris…
17 May, 2019

Nu kommer High Coast 63

Whisky och Bourbon Imorgon släpper man den efterlängtade specialbuteljeringen "63", som är lagrad…
16 May, 2019

Lively Wines lanserar Willunga 100 Clarendon Single Vineyard 2015

Vin Lively Wines är stolta över att lansera Clarendon Single Vineyard…
16 May, 2019

St:Eriks Bryggeri i historiskt samarbete med Weihenstephan

Whisky och Bourbon Lagom till sommaren presenterar S:t Eriks bryggeri ett spektakulärt samarbete…
16 May, 2019

Apollo lanserar resor för Sveriges största målgrupp

Övrigt Sverige är ett av världens mest singeltäta länder och den…
16 May, 2019

Tips på vinresor utanför Europa

Övrigt Italien, Frankrike och Spanien är världens största producenter av vin.…
16 May, 2019

Norrlager - Nyhet i ölsortimentet hos VASA Bryggeri

Whisky och Bourbon Det norrländska VASA Bryggeri, beläget strax utanför Sundsvall, har sedan…
15 May, 2019

Tillfällig lansering - Graham's Tawny Singel Harvest 1994

Vin Tillfällig och exklusiv webblansering den 23 maj av Graham's Tawny…
15 May, 2019

Glassbaren i Bräcke blev Svensk Glassmästare 2019

Mat och Restaurang Igår 14 maj arrangerades Glass-SM där Sveriges bästa glassmästare utsågs…
15 May, 2019

Expertorgan mer än fördubblar rekommendationen av makrillfiskekvoter

Mat och Restaurang I dag presenterade expertorganet Internationella Havsforskningsrådet ICES (International Council for…
15 May, 2019

Branschnytt: Magnus Prössel ny Head Chef på Radisson Blu Malmö

Vin Den nya kökschefen på Radisson Blu Hotel Malmö är en…
15 May, 2019

Hanna Persson söker svar på svåra frågor i ny intervjuserie

Övrigt I intervjuserien Frågan låter Löfbergs programledaren Hanna Persson ställa frågorna…
15 May, 2019

Sigtuna Brygghus lanserar limiterad öl

Whisky och Bourbon Sigtuna Brygghus har funnits med sedan 2005 och är en…
15 May, 2019

Lisebergs nya fisk- och skaldjursrestaurang i hamnmiljö

Mat och Restaurang Liseberg slår i år upp portarna till helt omgjorda Hamnkrogen,…
15 May, 2019

Fazer Food Services och Gateau slutar med fossilbaserad plast i engångsmaterial

Övrigt Som ett led i Fazer-koncernens hållbarhetsarbete ska all fossilbaserad plast…
15 May, 2019
Artikelarkivet