Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Svenskt Gårdsvilt får ny VD

Svenskt Gårdsvilt får ny VD

av Livets Goda

Christian Gylche kommer senast från rollen som chef för affärsutveckling på Kronfågel där han byggde upp exportverksamheten till Asien för både konventionell och ekologisk kyckling. Christian har också ansvarat för Kronfågels uppfödare och värdekedja, samt den ekologiska verksamheten i Bosarp Kyckling AB.

– Vi är mycket glada att välkomna Christian Gylche till Svenskt Gårdsvilt. Med Christian får Svenskt Gårdsvilt en VD med stor erfarenhet inom dagligvaruhandeln. Christians har ett genuint intresse för hållbarhet och mat som är bra för hälsan, och gedigen kunskap av att etablera nya kategorier på marknaden, precis som han gjort med ekokyckling. Vi ser med spänning fram emot hur viltköttet ska bli ett självklart val för våra konsumenter, säger Karolin Kull, delägare och styrelseledamot i Svenskt Gårdsvilt.

Svenskt Gårdsvilt levererar viltkött- och charkprodukter. De gör det enklare för konsumenter att äta hållbart, nyttigt och gör viltkött mer tillgängligt för alla.

– Det känns inspirerande att få vara med och driva Svenskt Gårdsvilt på den resa vi har framför oss, att få fler konsumenter att äta viltkött. Viltkött har en unik position och mervärde inom både hållbarhet och hälsa, där vår uppgift är att inspirera fler att lägga det på tallriken och upptäcka hur gott och enkelt det är att laga viltkött, säger Christian Gylche.

Christian Gylche tillträdde som VD i februari 2021.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING