Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Sveriges största expert på ekojuice lanserar nyhet

Sveriges största expert på ekojuice lanserar nyhet

av Livets Goda

Redan år 2000 lanserade God Morgon® sin första ekojuice – en ren apelsinjuice. Sedan dess har företaget utökat sitt ekosortiment med spännande smakblandningar och i dag är man störst i Sverige på ekologisk juice. 

Nyheten som nu lanseras är något alldeles extra, en citrusblandning av söta apelsiner och aromatiska blodapelsiner. Blandningen ger en rund, söt och frisk juice.

– Den här juicen är nåt alldeles extra, den är perfekt till lyxiga långfrukostar eller den där morgonen när du behöver lite guldkant, säger Maria Engelbrekts, Brand Manager på God Morgon®.

Men vad innebär det egentligen att juicen är ekologisk? Jo att den är producerad och godkänd utifrån en mängd olika krav till fördel för både djur och människor. Exempelvis har inget gödsel som tagits fram på konstgjord väg använts i odlingen och inga kemiska medel som medför skadegörelse har använts.

Nya God Morgon® EKO Orange & Blood orange lanseras v20 i de flesta matvarubutiker. Cirkapris 26,90 kr för 0,85 liter. Flaskan ingår i pantsystemet.

RELATERAD LÄSNING