Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Sveriges vassaste webbplats?

Sveriges vassaste webbplats?

av Livets Goda

Globalknivar expanderar – digitalt. I veckan öppnades portarna upp till en ny svensk hemsida och webbshop.


En hemsida för Globalknivar, det måste väl ha funnits länge? Ja, det är lätt att tro det. De populära japanska köksknivarna har trots allt funnits på den svenska marknaden sedan tidigt 90-tal och är idag ett självklart inslag i varje kvalitetsmedvetet kök.

Sundqvist har haft generalagenturen för Global i Sverige ända sedan starten. Inledningsvis såldes knivarna från hand till hand, för att sedan plockas upp av inredningsbutiker, restauranggrossister och på senare år även e-handlare. Att Global nu får en egen svensk hemsida blir ett sätt att skapa ett digitalt skyltfönster med samlad information kring knivarna.

– Du ska kunna nörda ner dig i Globals japanska redskap och hitta inspirerande innehåll som knivguider och slipskolor med Sveriges främsta kockar. Självklart ska du också kunna göra ett tryggt och smidigt köp med vetskap om att du handlar originalprodukter och inte kopior som tyvärr figurerar på marknaden, säger Sundqvists marknadschef Anna-Karin Boije.

Globals ledord ”a cut above the rest” avspeglar sig i den moderna, minimalistiska designen på hemsidan. Det ska vara enkelt att hitta det du söker – oavsett om det gäller produktinformation, garantier, skötselråd, instruktionsvideor eller knivtips. Givetvis är sidan även anpassad efter olika plattformar, så att du kan surfa lika lätt på datorn som mobilen.

Om det är Sveriges vassaste webbplats? Besök globalknivar.se och bedöm själva!

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING