Hem NyheterNyhet WB Sweden Rock lanserar limiterad gin

Sweden Rock lanserar limiterad gin

av Livets Goda

Sweden Rock Spirits breddar nu sin produktportfölj ytterligare med Sweden Rock Handcrafted Gin, en gin med toner av grapefrukt, korianderfrö och citronzest. Upplagan är begränsad och ginen kostar priset endast 399 kronor för 700 ml. Säljstart på Systembolaget idag den 15 maj.


”Då vi sett att intresset för gin ökat kraftigt under de senaste åren kändes det självklart att addera en riktigt fin kvalitetsgin till Sweden Rocks produktportfölj. Vi har medvetet valt att lägga priset på en konkurrenskraftig nivå, så att alla som vill ska ha möjlighet att köpa den. Att avnjuta en iskall Gin & Tonic innan konserten, vid grillen eller i solstolen är något jag själv verkligen uppskattar, så med denna lansering är sommarkänslan säkrad!” – Marcus AntonssonFood & Beverage Manager på Sweden Rock Festival

SWEDEN ROCK SPIRITS
Sweden Rock har genom Sweden Rock Spirits lanserat ett antal alkoholprodukter under de senare åren. Det började 2015 med en whisky som sålde slut direkt och därefter har det fortsatt med en ny whisky varje år, där varje utgåva varit unik i sitt slag. Det har också tagits fram ett par olika sorters rom, där den senaste utgåvan var en del av firandet av den 30:e upplagan av Sweden Rock Festival, Sveriges genom tiderna största rockfestival.  Precis som vid tidigare spritlanseringar är upplagan begränsad.

Faktaruta
Namn: Sweden Rock Handcrafted Distilled Gin
Artikelnummer: 8599101
Volym: 700 ml
Alkoholhalt: 40,0 % vol.
Pris: 399 kr
Säljstart: 15 Maj, 2024
Ursprung: Sverige
Distributör: Live Brands Factory AB

RELATERAD LÄSNING